Pilates Reformer

FIGURA

STUDIO ZA MASAŽU

Tek nakon 6 godina rada u formalnoj struci, prvi dio kao studentica, a onda kao inženjerka elektrotehnike, shvatila sam da optičke mreže, rješavanje mrežnih problema i općenito ta struka nisu moja strast. Ma ne ni strast, više kao “što ja tu uopće radim” heureka. I koju godinu prije je to meni bilo sve već sumnjivo, samo nisam znala što bih s tom informacijom.

Maja_Krasic_Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda

Kako bi bilo raditi ono što voliš, svoj “posao iz snova”? Da sam financijski podmirena i da ne moram raditi da bih od toga živjela, kako bih provodila vrijeme? Kada sam shvatila odgovor na to pitanje i osjetila da je to – to, nije više bilo šanse da me netko ili nešto zaustavi. Oduvijek volim masirati, a kako sam u sportu bila odmalena (plivanje i jedrenje na dasci), masaža je bila uobičajena rutina u sklopu treninga i natjecanja. Nakon prestanka aktivnog treniranja, nastavila sam se rekreacijski baviti sportom, pa je i masaža ostala u svojoj važnoj ulozi. Tek mi je kolegica u bivšoj firmi stavila bubu u uho da bi se morala time baviti, nakon što sam po n-ti put uslišala njeno žicanje da ju malo izmasiram dok je sjedila za radnim stolom (Tanja, cmok!).

Danima mi je ta rečenica odzvanjala u glavi. Ja stvarno volim masirati od kada znam za sebe. Nikada ranije mi nije palo na pamet da se time uopće  čovjek može baviti, školovati u tom smjeru, živjeti od toga, a svojim odabirom  fakulteta sam se samo udaljila od svega toga što me zapravo zanima. Raspitala sam se i pronašla svoje mjesto za prekvalifikacije (kasnije i za specijalizacije), i za Učilište Adrianus imam samo riječi hvale. Par odluka i poteza, malo hrabrosti i sreće – i moja formalna struka, srodne diplome i certifikati su pospremljeni u ladicu, ostavljajući još više prostora i vremena za ono što me ispunjavalo.

Od 2012. se konstantno educiram u području masaže i rekreacije, radila sam u par zagrebačkih studija kao voditelj aerobika i Pilatesa, a od 2013. do 2017. u Body&Mind studiju gdje sam se i certificirala za Stott Pilates instruktora. Body&Mind-u sam zahvalna za mnoga otvorena vrata, opsežnu, detaljnu i nesebičnu konstantnu edukaciju, puno iskustva u radu s raznim populacijskim skupinama, i potpuno novi pogled na pokret, tijelo i sustav vježbanja. Sve to me obogatilo i kao osobu i kao terapeuta.

Od 2015. sam vlasnica obrta za masažu “Figura”, a ulaskom u 2018. sam spojila svoju priču s pričom drage kolegice i prijateljice Mateje Margetić, pa moj studio i njezin Reformer+ Pilates studio dijele isti prekrasan prostor u Zlatarskoj ulici 8.

U međuvremenu sam se “uvalila” i u majčinstvo. Život je lijep. 🙂

 

Obrazovanje i certifikacije

2013. stručno osposobljavanje – maser
2014. stručno osposobljavanje – limfni maser
2014. specijalizacija – terapijska masaža
2015. specijalizacija – cupping terapija
2015. Certified Stott Pilates Instructor

 

Vidimo se u Figuri!
Maja Krasić

O STUDIJU

Studio Figura nalazi se u prostranom i svijetlom dvoetažnom stanu u Zlatarskoj ulici 8, na zagrebačkoj Trešnjevci. U istom prostoru nalazi se Studio za Pilates Reformer+, pa je i vježbačima omogućen luksuz korištenja usluga masaža odmah nakon treninga. Parking je besplatan oko zgrada. Naši klijenti imaju još na raspolaganju ugodnu svlačionicu iz koje se izlazi na terasu, lounge prostor uz recepciju za čekanje svojeg tretmana ili opuštanje nakon i Jacuzzi hidromasažnu kadu za potpuni SPA doživljaj. U studiju se održava visoki stupanj higijene, redovito se provjetrava i uvijek ima nešto za pojesti! 🙂

GALERIJA

Figura – salon za masažu Zagreb, Trešnjevka

Foto by GleFotka studio.

Imate li akutnu ili kroničnu bol zbog Vašeg posla, ritma života ili sportske ozljede?

Terapija masažom oporavit će umorne mišiće te osloboditi Vas boli i stresa.