Integralno-raženi mediteranski grissini

Integralno-raženi mediteranski grissini

 Sastojci za 20-ak grissinija:

1 šalica (120g) integralnog brašna
1 šalica (120g) raženog brašna
100 ml tople vode
50g maslina
2 žlice maslinovog ulja
začini: sol, papar, mješavina trava

Pomiješati prvo suhe sastojke sa sitno nasjeckanim crnim maslinama.

 

Dodati vodu i ulje te umijesiti tijesto.

Razrezati po širini na podjednake dijelove i od svakog ručno oblikovati grissine. Smjestiti na papir za pečenje i staviti na 15-20 minuta u prethodno ugrijanu pećnicu na 180 stupnjeva. Na polovici pečenja, nakon 7-10 minuta, okrenuti grissine na drugu stranu da se ravnomjerno ispeku.
Meni je ispalo cca 20 komada, pa svaki ima oko:
58 kcal, UH 9g, P 1g, M 2g

 

Dobar tek!

 

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Ana. d.reply
30. ožujka 2014. at 0:15

Odlično izgledaju, probat ću prvom prilikom 🙂

Figurareply
30. ožujka 2014. at 8:57

Hvala! 🙂

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.