Ručak za 10 minuta: Zeleni rezanci s umakom od tune

Ručak za 10 minuta: Zeleni rezanci s umakom od tune

Ovo često pripremam kada nemam vremena za kuhanje, a želim jesti kuhano.

Sastojci:

 

  • konzerva tune (u salamuri ili u ulju – dobro ocijeđeno)
  • konzerva pelata (ili sjeckane ili pasirane rajčice)
  • 1/2 konzerve kukuruza (dobro isprati)
  • 1/2 glavice luka, češnjak, začini (origano, bosiljak, sol, papar…)
  • * tjestenina po želji: ja sam stavila 80g zelenih rezanaca, gotovi su za 3-5 minuta.

Na maslinovo ulje staviti nasjeckani luk i češnjak. Kada pusti miris, dodati ostale sastojke, promiješati i ostaviti da se krčka dok istovremeo ne skuhate tjesteninu. Na kraju začiniti po ukusu.

I to je to! Čas posla.

Dobar tek.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Valeria Zemanreply
22. srpnja 2014. at 12:21

Administrator je uklonio komentar.

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.