Zdravi zapečeni sendviči

Zdravi zapečeni sendviči

Ostalo mi je punozrnatog kruha i već se lagano počeo sušiti, pa sam ga odlučila učiti još hruskavijim i dopuniti da posluži kao kompletan obrok. Ali možete napraviti i svoj.

Sastojci:

  • 100g nemasne šunke
  • 1 jaje
  • 1 rajčica
  • malo naribanog tvrđeg sira (pola šake) – može i bez.
  • par maslina
  • par kiselih krastavaca
  • sol, papar, origano

Pećnicu ugrijati na 200 stupnjeva.
Svi sastojci se nasjeckaju na male komadiće, a rajčici se odstrane i koštice (ja ju nisam gulila) i pomiješaju s jajetom.

Na pleh preko papira za pečenje posložite tanko narezane kriške kruha.

Na svaki natrpajte nadjev. Za vrijeme pečenja ne bi trebalo ništa curiti sa strane, kruh će upiti sav višak tekućine (od povrća i jajeta).
Spremno za pećnicu, na 10ak minuta dok se lijepo ne zapeče:
Odlično prija uz jogurt (domaći u mom slučaju).

Dobar tek!

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

petrareply
18. studenoga 2013. at 19:06

Izgledaju prefino! 🙂

Figurareply
21. studenoga 2013. at 8:20

Hvala! I okus im je takav 🙂

Anonimnoreply
11. veljače 2015. at 21:32

ovo je odlicno 🙂 vjerojatno se moze raditi i sa tunom?
a ovo jaje je bilo kuhano ili? nisam shvatila 🙂

Figurareply
12. veljače 2015. at 12:22

Jaje je sirovo, drži smjesu na okupu. Može i sa tunom, tu mašti nema kraja 🙂 Hvala!

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.