FIGURA

STUDIO ZA MASAŽU

O STUDIJU

Studio za masažu Figura se polako gradi od 2013. godine, kada je vlasnica Maja Krasić odlučila napraviti poslovni zaokret. Pospremila je formalne diplome i srodne papire u ladicu, te otišla iz firme u kojoj je radila prvo kao student, a onda kao inženjerka elektrotehnike. Još u procesu te tranzicije se prekvalificirala i krenula raditi ono što zaista voli, a broj zadovoljnih klijenata koji se postepeno uvećavao je bio potvrda da je na dobrom putu.

Figuru danas čini tim entuzijastičnih masera i fizioterapeuta kojima je zajednička ljubav prema masaži, glad za učenjem i produbljivanjem znanja, te pronalaženje načina koji će najbrže donijeti rezultate.

Svojim opuštenim i profesionalnim pristupom kreiramo jedinstveno iskustvo i odgovor na osobne potrebe svakog našeg klijenta.

Od 2018. godine Studio Figura  se nalazi u prostranom i svijetlom dvoetažnom prostoru u Zlatarskoj ulici 8, na zagrebačkoj Trešnjevci. Klijentima je na raspolaganju i ugodna garderoba iz koje se izlazi na terasu, te lounge prostor uz recepciju za opuštanje prije ili poslije svojeg tretmana.

Figura masaža

GALERIJA

Figura – salon za masažu Zagreb, Trešnjevka

Foto by GleFotka studio.

Imate li akutnu ili kroničnu bol zbog Vašeg posla, ritma života ili sportske ozljede?

Terapija masažom oporavit će umorne mišiće te osloboditi Vas boli i stresa.