Pilates Reformer

STUDIO ZA PILATES REFORMER+

Masaža i vježbanje su toliko komplementarni i usko vezani jedno uz drugo, da kada je rođena ideja da Mateja i ja spojimo naše priče i naša dva studija – više nije bilo natrag. Studio za masažu Figura i Studio za Pilates Reformer+, čija je vlasnica i instruktorica Mateja Margetić, dijele isti prekrasan prostor u Zlatarskoj ulici 8. Vježbačima je tako na raspolaganju usluga masaže odmah nakon treninga, a klijenti koji su se do sada samo masirali konačno imaju “ispred nosa” odgovor na pitanje gdje se mogu kvalitetno rekreirati, u malim skupinama i pod nadzorom educiranog instruktora.


Dugo vremena je pojam “pilates” asocirao na žene koje se valjaju po podu i nešto se rastežu, no srećom ta predrasuda polako nestaje. Stott Pilates je suvremeni pristup originalnoj Pilates metodi, temeljen na modernim znanstvenim principima vježbi i rehabilitacije. U najvećem fokusu je očuvanje prirodnih krivina kralježnice i neutralni položaj zdjelice za vrijeme izvođenja vježbi koje su prilagođene posturi, kondiciji i općenito psihofizičkom stanju vježbača.


Studio Reformer+ opremljen je novom Stott Pilates opremom i mašinama – Stability Chair, Stability Barre i Reformer uz puno ostalih rekvizita za modifikacije i nadopunu vježbi. Klijenti imaju na raspolaganju individualni (1 osoba) i poluindividualni (2-3 osobe) oblik vježbanja, pod stručnim vodstvom educiranog Stott Pilates instruktora, a svi oblici vježbanja uključuju rad na Stott Pilates mašinama (spravama).


Raspored vježbanja možete dogovoriti direktno s Matejom:
091 733 1229
Pilates Reformer_studio Figura salon za masažu
Scott Pilates Reformer_studio Figura salon za masažu
Scott Pilates Reformer_studio Figura salon za masažu
Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_pilates_reformer
Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_pilates_reformer